facebook_pixel

Despre

Ce este StomaLink?

Platformă creată exact pentru nevoile dumneavoastră.
Știm că timpul dumneavoastră este prețios iar pentru o bună administrare a cabinetului e nevoie de implicare și resurse din partea dumneavoastră, că este esențial în aceasta profesie să oferiți servicii de cea mai înaltă calitate.

Stomalink vine în ajutorul utilizatorilor cu 2 aplicatii :

  1. Aplicatie medic – web & mobil;
  2. Aplicatie pacient – mobil

Ce face

StomaLink?

01

Managementul programărilor

CONECTAT 24/7 cu pacienții tăi
Ai acces la agenda ta oriunde și oricând este necesar, poți face programări , poți accepta sau refuza programări făcute de pacienți prin intermediul aplicației online, fie ca ești în cabinet, în concediu , acasă sau la o conferința , agenda ta este disponibila pentru ați oferi o imagine de ansamblu asupra programărilor și a programului disponibil de alocat
02

Oferă libertate programărilor

Pacientul are libertatea de a se programa singur pe intervalul alocat de medic.
Cu StomaLink îți îmbogățești pachetul de servicii oferit pacienților, te conectează și te apropie de nevoile pacientului . Nevoia de a oferi acestuia libertatea de a alege data și ora la care dorește programare (îi oferi alternative , doar la un click distanta) .
03

Se adaptează

Feedbackul dat de tine este foarte important pentru noi
Adaptăm aplicația în așa fel încât să se plieze 100% nevoilor tale. Orice idee, sugestie va fi analizata în detaliu și implementataă în cel mai scurt timp .

Gândim

global

Lista ta de pacienți se va lărgii datorită vizibității programului tău de lucru celor care tranzitează localitatea unde se află cabinetul tău.

Atât turiștii străini, cât și expații sau românii care locuiesc în străinătate pot găsi prin StomaLink servicii dentare de calitate la preturi accesibile pentru diagnosticarea, prevenția și tratamentul oricărei afecțiuni dentare. Cei veniți din afara tarii pot lega planul de tratament dentar cu un city break în localitatea cabinetului tău. Astfel, au ocazia sa-și trateze problemele cu dinții și sa și călătorească, în același timp economisind o suma de bani consistenta în raport cu prețul tratamentelor din tarile de proveniență.

Termeni și condiții

tr

-